Бізнес-клуб

Засідання бізнес-клубу

Наприкінці листопада 2015 року на базі Одеського технічного коледжу ОНАХТ уже в другий раз пройшло засідання бізнес-клубу студентів ВНЗ I-II рівня акредитації Одеської області. Тема зустрічі «Від бізнес-ідеї до бізнес-проекту».

Кожен бізнес починається з бізнес-ідеї. Вибір бізнес-ідеї – це один з найважливіших етапів у створенні власної справи. Ідея є потенціалом підприємництва. Саме на таких заходах зароджується підприємницький дух, що проявляється в умінні створити плідну бізнес-ідею, розвити її й втілити в життя, у здатності не тільки слідувати за ринком, але й передбачати тенденції його змін, в умінні ставити стратегічні й тактичні цілі й сягати їх, в умінні переборювати труднощі, управляти ризиками, приймати вірні рішення в умовах невизначеності, у саморозвитку, визнанні й повазі з боку співробітників і конкурентів.

Організаційний комітет очолила Копайгородська Т.Г., голова обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін, викладач ОТК ОНАХТ. До складу журі від ОНАХТ увійшла Коева Ж.В., к.е.н., доц. кафедри економіки промисловості.

У засіданні взяли участь 11 навчальних закладів. Географія конкурсу охоплює Одесу, Ананьєв, Білгород-Дністровський, Іллічівськ. На суд журі було представлено 12 бізнесів-проектів: від реальних до фантастичних, від корисних до креативних, від екологічних до соціальних, від оригінальних до інноваційних. Оцінювався як сам бізнес-проект, так і його презентація. Всі проекти були визнані гідними звання «Кращий» у різних номінаціях, жодна з ідей не залишилася без уваги.

Після офіційної частини студенти й викладачі могли в невимушеній обстановці поділитися враженнями, обговорити представлені проекти й поспілкуватися на різні теми.

Додатково:

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>