Перемога

Блискуча перемога студентів-економістів ОНАХТ!

Економісти ОНАХТ (Шувалова Анастасія, Мініна Вікторія, Федорова Тетяна і Зубченко Олексій) здобули перемогу у престижному Національному конкурсі студентських відео-робіт на тему фінансової грамотності.

Фінал конкурсу відео-робіт «Фінансова грамотність». 13.06.2017. м. Київ

13 червня в Київській школі економіці відбувся фінал конкурсу відео-робіт «Фінансова грамотність» в рамках освітньої програми Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» і за підтримки компанії VISA. Згідно з завданням конкурсу учасникам необхідно було зняти відеоролик на одну із запропонованих тем: «Як складати бюджет», «Фінансове планування життя», «Купівля будинку / автомобіля», «Беру кредит», «Я і кредитні карти», CashlessEconomy, «Споживачі і фінансова грамотність», «Як збільшити свої заощадження. інвестиції », «Як стати інвестором: досвід міні-інвестицій», «Як вирішувати фінансові проблеми». Також кожна команда мала представити свій інвестиційний план по використанню грошового виграшу (1-ше місце – 9000 грн., 2-ге місце – 6000 грн. і 3-те місце – 3000 грн.).

В конкурсі приймали участь 20 команд зі всіх куточків України, але до фіналу вийшли тільки 10, які набрали найбільшу кількість балів у онлайн-голосуванні. Пройшли у фінал і 2 команди студентів ФЕБіК ОНАПТ: студенти IV курсу спец. «Економіка підприємства» – Шувалова Анастасія, Зубченко Олексій, Федорова Тетяна та Мініна Вікторія під керівництвом Дідуха Сергія Мирославовича і студенти 3 курсу спец. «Облік та аудит» – Приймак Вікторія та Рудюк Іван під керівництвом Тарасової Олени Валентинівни та Купріної Наталії Михайлівни.

Фінал конкурсу відео-робіт «Фінансова грамотність». 13.06.2017. м. Київ

В рамках фіналу учасники представляли свої відео-роботи та інвестиційні плани, які оцінювало професійне журі. Всі фіналісти творчо і відповідально підійшли до конкурсу – відео були дуже пізнавальними і відрізнялися один від одного, саме тому журі довго не могли обрати найкращих, але після півгодинних дискусій було названо переможців. Перше місце посіла команда економістів 4 курсу Одеської національної академії харчових технологій, які, на думку журі, найдетальніше описали свій бізнес-проект – встановлення водного атракціону «Блоб». Фіналісти отримали цінні подарунки і сертифікати учасників фіналу, а переможці – грошову винагороду.

Окрім основної програми, конкурсанти змогли прослухати цікаву лекцію на тему “Фінансова грамотність”, відповісти на серйозні, але веселі економічні питання, а також відвідати Музей грошей в Національному банку України.

Фінал конкурсу відео-робіт «Фінансова грамотність». 13.06.2017. м. Київ

Такі конкурси розвивають творче мислення і практичні здібності застосовувати отриманні економічні знання в реальному житті. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю Одеської національної академії та Київської школи економіки.

Додатково: Посилання на іншому ресурсі. 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>