thumb-0060-bolgrad

Профорієнтаційні заходи в Болградському районі

20 лютого 2018 року викладачі факультету Економіки, бізнесу і контролю ОНАХТ – старший викладач кафедри Економіки промисловості Магденко Світлана Олександрівна та доцент кафедри Обліку і аудиту Мельник Юрій Миколайович  провели сумісні профорієнтаційні заходи в школах Болградського району Одеської області. Кожний викладач розповідав про особливості своєї спеціальності.

Додатково: Фотогалерея.

Викладачі відвідали 3 сільські школи (с. Банівка, с. Василівка, с. Жовтневе (Каракурт)) та 3 навчальних заклади м. Болграду –  ЗОШ № 2, НВК «Спеціалізована школа – ліцей» та «Болградська гімназія ім. Г.С.Раковського»

Для проведення профорієнтаційної роботи Болградський район Одеської області було обрано не раптово, адже в Одеській національній академії харчових технологій навчається багато дітей з цього району на різних факультетах. Також Болградський район має довготривалі тісні та плідні зв’язки з нашою академією.

Майбутніх абітурієнтів ознайомили зі структурою академії, особливостями навчального процесу, правилами прийому до ВНЗ та предметів для ЗНО, необхідних для навчання на спеціальностях факультету Економіки, бізнесу і контролю – «Економіка» та «Облік і оподаткування».

Магденко С.О. докладно розповіла про особливості спеціальності «Економіка», проінформували про відкриття з 1 вересня 2018 року нової спеціальності «Економіка зовнішньоекономічної діяльності», висвітлила переваги навчання за цими спеціальностями та перспективи працевлаштування випускників.

На всі питання надано вичерпні відповіді, а також інформаційні матеріали щодо факультетів академії та спеціальностей факультету ЕБіК.

Зустрічали викладачів як керівництво шкіл, так і школярі, дуже тепло та привітно. Інформацію про нашу академію та спеціальності почули багато школярів та вчителів. Тому вважаємо поїздку продуктивною.

Висловлюємо подяку керівництву Болградської районної адміністрації Одеської області за сприянні в цьому профорієнтаційному заході!

Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>