Happy birtsday

Завершено святкування 67-ї річниці кафедри економіки промисловості Одеського національного технологічного університету.

В межах насиченої програми в дружній обстановці пройшли товариські зустрічі з футболу та баскетболу між командами викладачів і аспірантів та студентів. Її результати показали вміння та бажання командної роботи кафедри.
Спрямованість індивідуальної роботи на загальний результат відобразила товариська зустріч з настільного тенісу між командами викладачів і аспірантів та студентів.
Але найбільш цікавим та корисним виявився День науки кафедри економіки промисловості ОНТУ. Аудиторія, затамував подих, слухала публічну лекцію завідувача кафедри професора Павлова Олександра Івановича на тему «Людина як канат, натягнутий між твариною та надлюдиною». Чудове викладення матеріалу, оригінальний власний підхід та багато нової інформації за темою життя та творчості Ф. Ніцше не залишило байдужих серед слухачів.
На високому науковому рівні було зроблено доповідь «Темпоральна концепція когерентно-резонансної парадигми антициклічного регулювання розвитку агропродовольчого сектору» доцента кафедри економіки промисловості Кулаковською Тетяною Анатоліївною за темою її докторської дисертації, яка була успішно захищена 23.09.2021 року.
Всі учасники святкових заходів отримали потужний стимул та натхнення для подальшої результативної роботи, спрямованої на власне вдосконалення та високі командні результати.

Додатково: фотогалерея

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>