uvaga

Звернення ректора Б.В. Єгорова до колективу ОНАХТ

Шановні студенти і викладачі Одеської національної академії харчових технологій!

Вчора ми провели позачергове засідання ректорату академії, одним із питань якого було визначення можливості подальшого проведення навчального процесу у дистанційному режимі.

Після опитування студентів з’ясувалось, що біля 30% з них мають проблеми зв’язку та доступу до інтернет. За словами Голови студентської ради Академії Дар’ї Бондарчук студентам важко зосередитись на засвоєнні матеріалу.

Враховуючи думку студентів і викладачів, а також рекомендації Міністерства освіти і науки України,  Академія оголошує двотижневі канікули, починаючи з 28 лютого 2022 року.

Дякую всім за оперативний зворотній зв’язок! Всі важливі рішення ми приймаємо разом. Саме в цьому сила нашого колективу.

Ректоратом також прийнято рішення щодо інформаційного чергування (година в zoom) ректора, проректорів, деканів і керівництва приймальної комісії для відповіді на запитання студентів,   викладачів та абітурієнтів.

Слідкуйте за новинами нашого сайту. Шановні студенти, підтримуйте зв’язок зі своїми старостами і деканами. 

Перемога буде за нами!  Бажаю всім Миру!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>